Käytetyt robotit

Avertas Robotics myy, välittää ja ostaa hyväkuntoisia KUKA-, Motoman/Yaskawa-, Fanuc-, ja ABB-merkkisiä automaatiolaitteistoja. Suuren asiakas- ja kumppaniverkostomme ansiosta meillä on myös myynnissä huollettuja käytettyjä robotteja erinomaiseen hintaan. 

Kaipaako vanha robottijärjestelmänne uudempaa teknologiaa?

Onko robottisi jo kulunut? Menetelmät vanhanaikaiset? Varaosien saatavuus kyseenalainen? Vikaantumistiheys kasvanut? Tuotantokatkoksia liian usein? Kapasiteetti ei enää riitä?

Meidän kauttamme saat todennäköisesti vanhan robottijärjestelmäsi kaupaksi hyvään hintaan. Kaikki kauttamme myyntiin tulleista vanhoista robottijärjestelmistä on myyty! Vanha laitteistosi voi olla tiloissanne ja tuotannossa aina myyntihetkeen asti, taikka laitteisto voidaan halutessanne siirtää Avertas Roboticsin tiloihin. Suoritamme lähes aina kattavan kunnostuksen ja huollon käytetyille roboteilla joko meillä Turussa, tai asiakkaan tiloissa.

Jos listaltamme ei juuri nyt löydy teille sopivaa käytettyä robottijärjestelmää, niin etsimme teille sellaisen, taikka tarjoamme parhaiten soveltuvaa uutta järjestelmää. Parhaiten päästään liikkeelle, kun otat meihin rohkeasti yhteyttä – punnitaan yhdessä mikä olisi teille järkevin vaihtoehto.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja puhutaan lisää.

Ari Laukkanen
Vanhempi neuvonantaja