Käytetyt robotit

Avertas Robotics myy, välittää ja ostaa hyväkuntoisia KUKA-, Motoman/Yaskawa-, ja Fanuc -merkkisiä automaatiolaitteistoja. Suuren asiakas- ja kumppaniverkostomme ansiosta meillä on myynnissä myös huollettuja käytettyjä robotteja erinomaiseen hintaan. 

Kaikki kauttamme myyntiin tulleet käytetyt robottijärjestelmät on myyty. Vanha laitteistosi voi olla tiloissanne ja tuotannossa aina myyntihetkeen asti, taikka laitteisto voidaan halutessanne siirtää Avertas Roboticsin tiloihin. Suoritamme lähes aina kattavan kunnostuksen ja huollon käytetyille roboteille joko meillä Turussa, tai asiakkaan tiloissa.

Meidän kauttamme saat vanhan robottijärjestelmäsi kaupaksi hyvään hintaan.

Kaipaako vanha robottijärjestelmänne uudempaa teknologiaa?

Onko robottisi jo kulunut? Vikaantumistiheys kasvanut? Tuotantokatkoksia liian usein? Kapasiteetti ei enää riitä? Menetelmät vanhanaikaiset? Varaosien saatavuus kyseenalainen?

Jos listaltamme ei juuri nyt löydy teille sopivaa käytettyä robottijärjestelmää, niin etsimme teille sellaisen, taikka tarjoamme parhaiten soveltuvaa uutta järjestelmää. Palveluihimme kuuluu myös modernisointia ja modifiointia.

Modernisoimme esimerkiksi käytössä olevat robotit, järjestelmäalustat, sovellukset ja linjastot vastaamaan toiminnallisuudeltaan ja teknisiltä ominaisuuksiltaan tämän päivän, sekä tulevaisuuden tarpeita. Teemme modifiointeja sekä Avertas Roboticsin, että muiden valmistajien toimittamille tuotteille.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä – punnitaan yhdessä mikä olisi teille järkevin vaihtoehto.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja puhutaan lisää.

Ari Laukkanen
Vanhempi neuvonantaja