Automaation asiantuntija

Me olemme Avertas Robotics

Avertas Robotics Oy on innovatiivinen teollisuusrobotiikka- ja automaatioyritys. Toimintamme ytimenä on tuottaa asiakkaillemme liiketoimintaa tehostavia automaatioratkaisuja. Yrityksemme on toiminut vuodesta 2010 lähtien, mutta meillä on kokemusta ja osaamista alalta jo yli 30 vuoden ajalta. 

Toimipisteemme sijaitsee Turun Orikedolla, mistä käsin toimintamme kattaa koko Suomen. Asiantuntijamme matkustavat viikoittain asiakkaidemme luo esimerkiksi huoltoihin, korjauksiin, ohjelmointeihin tai konsultointiin liittyvissä asioissa. Lisäksi meillä on eri paikkakunnilla yhteistyökumppaneita, joiden avulla palvelutarjontamme on entistäkin laajempi. 

Turussa meillä työskentelee 13 henkilön tehotiimi, joka toteuttaa erilaiset projektit luotettavasti ja ammattitaidolla alusta loppuun. Iloiseen joukkoomme mahtuu erilaisia asiantuntijoita, jotka vastaavat laitteistojen myynnistä, asennuksista, käyttöönotoista, huolloista, korjauksista, tuotannosta sekä talousasioista.

Toimitamme automaatioratkaisuja Suomen lisäksi muualle Skandinaviaan ja Pohjois-Eurooppaan. Asiakkaita meillä on esimerkiksi Virossa, Ruotsissa ja Skotlannissa.

Töihin meille?

Hei sinä robotiikasta ja automaatiosta kiinnostunut HYVÄ TYYPPI – liity kasvavaan joukkoomme!

Olitpa sitten käsistäsi kätevä automaatioasentaja tai asiakkaiden tarpeisiin ketterästi vastaava myynnin ammattilainen, me haluamme kuulla sinusta lisää. Lähetä meille avoin työhakemuksesi, jossa kerrot kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Ari Laukkanen
Vanhempi neuvonantaja